Hibabejelentő

Kedves Vásárló!
Tájékoztatjuk, hogy a Compker webshop üzemeltetését 2022. július 15. napjától a Konzolvilág Kft. végzi.
Kérjük, hogy az e dátumot megelőző vásárlásokból keletkezett garanciális-, szavatossági- és egyéb igényeivel, követeléseivel, valamint a vásárlói élmények során keletkezett panaszaival, észrevételeivel kapcsolatban a korábbi üzemeltetőnél - a Soltrade Europe Kft-nél -, a panasz@soltrade.hu e-mail címen érdeklődjön!

Üdvözlettel,
Konzolvilág Kft

Hibabejelentő adatlap

A hibabejelentő kitöltéséhez, kérlek készítsd elő a megrendelés számláját, amin minden bekért információ szerepel!
Amennyiben rendelkezel regisztrált fiókkal, jelentkezz be és a rendeléseidnél ki tudod választani a bejelenteni kívánt terméket.

Megrendelés tételei

Válaszd ki azt vagy azokat a termékeket amelyek meghibásodtak.

Termék, szolgáltatás
3 munkanapon belüli meghibásodás? *
Rendelésed során vásároltál Háztól-Házig Garancia szolgáltatást? *
Hogyan szeretnéd visszajuttatni a hibás terméket/termékeket? *

1134 Budapest, Váci út 51/B

A postai úton/futárszolgálattal történő visszaküldés esetén kérjük add fel a terméket, mert a hibabejelentőre nem válaszolunk és csak a termék beérkezése után dolgozzuk fel!

Fontos információk

  • A garanciális ügyintézésre beküldött terméket dobozában, annak összes kiegészítőjével együtt add fel. Kérjük, a termék dobozára ne ragassz semmit, fóliával és/vagy csomagoló papírral védd a terméke(ke)t.
  • Intel CPU foglalatos alaplapok esetén a processzor foglalatát védő kupak nélkül az ügyintézést nem tudjuk megkezdeni.
  • Amennyiben a komplett számítógépedet nem mi szereltük össze, abban az esetben a garanciális ügyintézés csak a hibás alkatrészre vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy szervizünknek csak a hibás alkatrész(eke)t juttasd vissza. Lehetőség van a számítógép hibájának felderítésre is, viszont ez szervizdíj köteles.
  • A garanciális ügyintézés átlagosan 3-4 hetet vesz igénybe.
  • Amennyiben postán/futárszolgálattal juttattatod el hozzánk a hibás alkatrész(eke)t, úgy az adatlap kitöltése után, azonnal feladhatod a csomagot.
  • Amennyiben futárt kértél a termék(ek) el és vissza szállításhoz, kérjük, hogy biztonságosan csomagold össze, mert a futár 1-2 napon belül érkezik.
  • A hibabejelentes feldolgozását a termék beérkezése után tudjuk megkezdeni!
Ugrás az oldal tetejére